Home
   
  Gecertificeerd
 
   
 

Hofstede van Erkel heeft jarenlange ontwerp-, bouw- en constructie ervaring in de architectuur, metaal en fijnmetaal. Daarom kunnen wij met onze trainingen met het 3D-Design programma van Autodesk, Inventor en Inventor Professional uitstekend inspelen op de dagelijkse praktijk van u als ontwerper en constructeur.

Uw Inventor Professional instructeur Boely Hofstede is een zeer ervaren ontwerper/ constructeur en heeft als eerste binnen de Benelux de titel "Autodesk Certified Engineer" verworven voor Mechanical Desktop, op HBO niveau.
Ook een tweede titel "Autodesk Certified Engineer" (ACE) heeft hij mogen ontvangen, en wel voor Inventor Professional.
Alsof dat nog niet genoeg was heeft Boely Hofstede ook nog de Internationale titel "Inventor Certified Expert" op zijn naam gekregen!

Professional 2016
02013
0
0 0 Autodesk heeft ons nu de status 'Authorised Training Center' gegeven. Dat betekent voor u dat u zeker bent van een professionele en gedegen opleiding.
Autodesk staat garant voor onze opleidingen!
         
0   Autodesk heeft ons nu de status 'Authorised Certification Center' gegeven. Dat betekent voor u dat u zich kunt laten certificeren. U staat op de Autodesk database, toegangkelijk voor elke toekomstige werkgever.