Home
   
  Presenter 3D Algemeen
 
   
 

Wanneer u meer uit uw 3D Inventor model wilt halen, dan helpt Presenter 3D u om verbluffende output te creëren van uw designs. Als u op zoek bent naar fotorealistische afbeeldingen, full screen animaties of interactieve streaming 3D output voor op uw website of digitale documentatie? Ook dan is Presenter 3D voor u een uitkomst.

U kunt dit nu realiseren met een verbazingwekkende eenvoud, nog dezelfde dag dat u Presenter 3D installeert kunt u al genieten van de realistische rendering van uw Inventor ontwerpen.

Presenter 3D v1.5 is gecertificeerd voor Autodesk Inventor® 8 onder de strenge voorwaarden van het Autodesk Inventor Certified Applications Program. Gecertificeerde applicaties zijn ontworpen volgens strikte ontwikkelingseisen en dienen te voldoen aan het hoogste niveau van stabiliteit, kwaliteit en interoperabiliteit met Autodesk Inventor. Een product kan pas gecertificeerd worden nadat het onderworpen is aan een grondige testfase door Autodesk. Presenter 3D is volledig gecertificeerd door Autodesk.

Dit is o.a. de reden dat Hofstede van Erkel heeft besloten zich volledig in te zetten om ú verder op weg te helpen met Presenter 3D.

Bent u geïnteresseerd? Laat ons dit weten, neem contact met ons op. Desgewenst komen we bij u langs om u het een en ander van dit programma te laten zien.